buitenkant kader
buitenkant kader
U bent hierHomeUw droombadkamer
 

Uw droombadkamer

Realiseer uw droombadkamer!

Zoekt u een professional voor uw nieuwe badkamer? Plugboer Sanitair garandeert vakmanschap. U kunt  bij ons terecht voor de perfecte installatie van uw sanitair. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Tegelwerk, elektra, stucwerk en complete installatie, wij realiseren uw droombadkamer en toilet.

Specialist

Plugboer Sanitair is dé badkamerspecialist. We leveren uitsluitend topkwaliteit. U kunt rekenen op een badkamer op maat en geheel naar wens. Van ontwerp en advies tot oplevering. Plugboer Sanitair onderscheidt zich door full service dienstverlening. Persoonlijk contact en perfecte nazorg zijn bij Plugboer Sanitair heel gewoon.

Werkwijze

Wij komen graag bij u thuis om uw wensen te bespreken. Zodra wij een goed beeld hebben zorgen wij voor een tekening en offerte voor uw badkamer of toilet. Alle werkzaamheden worden duidelijk gespecificeerd en we hanteren altijd een totaalprijs. 

Gerelateerd

Referenties

Voor de familie Mat in Alkmaar hebben we een grote badkamer in landelijke stijl gerealiseerd. Van sloop tot droombadkamer in twee weken tijd. 

Meer ontdekken? Lees verder

Diensten

Naast het installeren leveren we natuurlijk ook het sanitair, de tegels en alles wat een eigentijdse badkamer nodig heeft. Welke keuze u ook maakt, wij realiseren!

Meer ontdekken? Lees verder

Contact

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Meer ontdekken? Lees verder