Referenties

Referenties

Hans Nieuman

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Niet alleen met het werk zoals jullie dat hebben uitgevoerd, maar ook je behulpzaamheid voorafgaand aan de werkzaamheden. De goede afspraken die we konden maken over wanneer je langskwam en de sleutels waren erg prettig. Daarnaast ben ik vooral erg blij met je advies over de afwerking van de waterleiding, de manier van tegelen, de aftimmering en het opschuiven van het toilet. Door die adviezen is het mooier geworden dan ik zelf had kunnen bedenken.

Dus nogmaals bedankt. Als er iemand in mijn omgeving ooit sanitair wil laten verbouwen of plaatsen zal ik ze op jou bedrijf attenderen.

Marieke Pool, Oudorp:

Plugboer Saniair levert vakwerk. Ligino is betrouwbaar in afspraken én kwaliteit. Onze badkamer is binnen de afgespoken termijn opgeleverd. Precies zoals afgesproken en nog mooier dan we hadden verwacht. Door de totaalprijs wisten we ook precies waar we aan toe waren. Bedankt!

Referenties

Voor de familie Mat in Alkmaar hebben we een grote badkamer in landelijke stijl gerealiseerd. Van sloop tot droombadkamer in twee weken tijd. 

Meer ontdekken? Lees verder

Diensten

Naast het installeren leveren we natuurlijk ook het sanitair, de tegels en alles wat een eigentijdse badkamer nodig heeft. Welke keuze u ook maakt, wij realiseren!

Meer ontdekken? Lees verder

Contact

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Meer ontdekken? Lees verder